Gran participació al primer cap de setmana del Gaià Folk

2008-09-29 13:40

Aquest cap de setmana s'ha iniciat la V edició del Gaià Folk amb diverses activitats a La Riera de Gaià, La Nou de Gaià i Salomó

Dissabte va tenir lloc el tret de sortida del festival que omplirà d'activitats els 11 municipis del Baix Gaià durant el mes d'octubre. Els encarregats d'encendre la metxa van ser els membres del Ball de Sant Miquel i Diables de La Riera de Gaià que van organitzar la seva tradicional festa diablera. Entre els actes cal destacar el petacoets infantil, amb la participació d'uns 70 nens i nenes de la comarca -sobretot de la mateixa Riera de Gaià-, la timbalada i el sopar popular amb el concert de la Vallesana amb unes 100 persones. 

L'endemà diumenge, el Casal Salomonenc ha acollit un multitudinari espectacle infantil -han assistit més de 100 persones- que ha anat a càrrec de la Companyia Pamipipa. 

L'apunt més relaxant del cap de setmana ha estat l'exposició de pintura "Bernardo i la llum" organitzada per l'Associació Cultural La Pleta amb el suport de l'Ajuntament de La Nou de Gaià i del Gaià Folk.

Els propers actes estan previstos de cara al proper cap de setmana amb la IV Festa Bastonera de les Comarques Meridionals de Catalunya, organitzada per l'Associació de Balls Tradicionals-Bastoners d'Altafulla amb el suport de l'Ajuntament d'Altafulla i del Gaià Folk, entre d'altres. La Festa, que es farà dissabte 4 d'octubre, començarà a les 18h a la Plaça del Pou i a la Plaça de la Portalada. L'acte s'acabarà a les 23h al Parc del Comunidó amb un ball folk a càrrec de El Grupet. Diumenge 5 serà el torn de Creixell. Allí es farà una cercavila amb els Borregaires d'Esplanes i la Colla Gegantera Els Esmarris de Creixell  i una descoberta del patrimoni del nucli antic. Tot plegat s'acabarà amb un tast de productes del Baix Gaià. Serà diumenge a les 12h a la cantonada del carrer de l'Església amb la Rambla de les Moreres.

Retorna

Lloc de cerca

Festival Gaià Folk