Tercer cap de setmana de Gaià Folk

2008-10-14 08:57

 Tinet - https://www.tinet.cat/portal/sheet-show.do?id=25510

Divendres 10 d'octubre va tenir lloc el concert d'Espremulls al Pavelló de La Pobla de Montornès. L'acte, inclòs dins el programa de la festa major de La Pigota del mateix municipi, va ser organitzat per l'Associació Cultural Baix Gaià. Espremulls és una cobla antiga amb membres de Torredembarra, La Riera de Gaià i altres pobles.

 
Una actuació de Rauxa a Roda de Barà
L'endemà dissabte La Makila va obrir el concert de la Plaça de la Sardana de Roda de Berà. La Makila, amb alguns components del grup Txala i també amb la txalaparta com a punt original dins la instrumentació, van oferir un concert amb músiques del món però amb aires tradicionals. Seguidament, va actuar el grup de rumba de Sabadell Rauxa, que va donar un punt més festiu al concert. L'acte es va incloure dins el programa de festes de l'Ecce Homo de Roda.

Els propers actes previstos són:
Divendres 17 concert de Badaveus a Mas d'en Plana de Vespella de Gaià, a les 22h.
Dissabte 18 concert de Lídia Pujol que oferirà l'espectacle "Els amants de Lilith" a l'Auditori del Catllar, a les 22:30h
Diumenge 19, Trobada Gegantera a Torredembarra en motiu del 50è aniversari dels gegants locals. L'acte és organitzat per l'Agrupació de Balls Populars de Torredembarra i comptarà amb les colles Geganteres del Baix Gaià i de fora.
 
Retorna

Lloc de cerca

Festival Gaià Folk